Efektsete afropatside ja trendikate aksessuaaridega varustatud Nika esitas saate algfaasi pimevoorus Alex Clare’i loo “Too Close” ning pääses napilt edasi, kuna neljast kohtunikust vajutas nupule vaid üks — eurolauljatar Polina Gagarina.

Seejuures oli aga üllatav, kuidas kohtunikud Nika päritolusse suhtusid, kuna kaks neist tegi Eesti suunal suisa mürgiseid remarke. “Tore on näha sinu imeliselt säravat naeratust, millel pole tavapärase eestlaslikkusega mitte midagi ühist,” nentis kohtunik Valeri Sjutkin.

“Oleks vaja nüüd, et Polina sind emakeeles laulma õpetaks. Ning jutt ei käi päris kindlasti siin eesti keelest. Minu jaoks jäi see esitus praegu eestlasele tüüpiliselt jahedaks, vaoshoituks ja emotsioonituks,” kritiseeris kohtunik Grigori Leps. Seepeale lubas Nika enda tiimi võtnud Gagarina, et küll ta alles näitab kõigile, kuidas neiu vene keeles laulda mõistab ja särama lööb. Videolõigu lõpus nentis kohtunik Sergei Šnurov mokaotsast, et eestlaste hulgast pole eriti keeruline sära osas esile tõusta.

Nika ise teatas Instagramis, et on väga õnnelik, et sai esitada oma lemmiklaulu ning pääseda Polina Gagarina tiimi. “Olin ausalt öeldes väga mures ja närvis, aga võtsin end siiski kokku,” kirjeldas Nika emotsioone enne lavale astumist ning lisas, et loodetavasti annab tema samm teistelegi Eesti artistidele julgust iseendasse uskuda ning oma eesmärke saavutada.

Pimevoorudest pääses edasi 48 lauljat.

Meenuta Nika esitust Eesti Laulul: