Publik vestles trummar Henriga ja uuris, miks valiti video peategelaseks Egert? "Video peategelaseks valisime Egerti, kuna paljuski on see lugu Egerti kirjutatud ja ta on antud loo lähenemisega meist kõige lähemalt seotud. Samas on tegu ikkagi bändi solistiga, kes tahest tahtmata on teeninud ära natuke suurema tähelepanu. Kuid nagu kõik otsused, tuli ka see otsus ühiselt, niiet antud variant sobis meile enim."

Aga Henri, millise tähendusega on sinu jaoks lugu "Whats your story"? "See tähendab mulle palju. Usun, et selle loo tähenduse leiab enda jaoks iga üks ise ning kindlasti tähendab see igaühe jaoks midagi temale erilist. See räägib kindlasti etapist, mida enamus meist kindlasti läbinud on ja meenutama jäävad. Eelkõike just olukordadest, kus ei saa olla koos inimesega, kellega tahaks, olles põhjuseks siis mis iganes."

Palusime bassimees Madisel ka kirjeldada, millise tähendusega on tema jaoks uus lugu: "Lugu tähendab kogu bändile palju. Loole pandi algus juba üsna ammu ning oleme sellega mõnes mõttes koos kasvanud ja muusika poolest küpsemaks sirgunud. Selles on palju emotsioone. Lugu räägib etapist, mille me kõik oleme mingil ajal läbi käinud."

Räägi palun, mida on oodata järgmiseks ning fantaseeri veidi, milline näeks välja sinu unistuste muusikavideo?  "Järgmiseks pöördume tagasi stuudio poole. Ja unistuste muusikavideost ei saa rääkida, äkki keegi napsab ära!"

"What's your story" on emotsionaalselt lembelisem kui "Circle", millise emotsiooniga sa ise seda laulad, millist emotsiooni see lugu tekitab? "Kas just lembelisem, aga tunduvalt emotsionaalsem. Tugevalt kinnitab fakti muidugi see, et mõlemad lood on valminud väga erinevates eluetappides. Tuleb tõdeda, et „What’s Your Story“ on üks kõige mugavamaid lugusid live-esitluses. Raske on kirjeldada, mis emotsiooni see lugu tekitab, aga selle leebuse-mäsu-kütte vahelduvus tekitab päris imeliku tunde."

Mis teid lähiajal veel eest ootab? "Kuna suvegraafik oli tihe, siis otsustame sügisel esinemiste poole pealt pisut tagasi tõmmata ja rohkem energiat uutesse lugudesse süstida. Kindlasti ootab ees üks päris ajamahukas lindistussessioon, mille nimel tuleb nüüd palju tööd teha."