Ohlahomast kohtunike ette sõitnud Benjamin tunnistas enne laulma hakkamist, et ta pole kunagi ühtegi tütarlast suudelnud. Seepeale kutsis Perry poisi enda laua juurde ning suudles Benjamini põsele ning seejärel huultele.

Pärast saatelõiku tekkis aga suur avalik arutelu teemal, kas Perry ahistas noormeest seksuaalselt. Mitme inimese põhiargumendiks oli tõik, et olnuks Katy Perry asemel meeskohtunik ning Benjamini asemel naissoost saatesse kandideerija, poleks keegi kahelnud, et tegemist on seksuaalse ahistamise ja jõupositsiooni ärakasutamisega.

Benjamin Glaze on ise öelnud, et tema seda intsidenti ahistamisena ei võta. Küll aga on teada, et Glaze ehmus kogu vahejuhtumist niivõrd, et palus endale klaasikese vett. "Ma ei oodanud seda," tunnistas Glaze kaamerate ees.

Küll aga tunnistas Glaze The New York Times'ile, et soovis suudlust hoida oma esimesele tüdruksõbrale. "Ma kasvasin konservatiivses peres ja mul oli ebamugav. Ma tahtsin, et mu esimene suudlus oleks eriline," tunnistas poiss.

Pärast ahistamisskandaali lahvatamist võttis Glaze ise sotsiaalmeedias sõna. "Ma olen uhke ja äärmiselt tänulik, et sain "American Idolis" osaleda. Ma tahtnuks oma prooviesinemisel parema etteaste teha. Ma ei arva, et Katy Perry mind seksuaalselt ahistas ja ma olen tänulik kõigi kolme kohtuniku kommentaaride ja kriitika üle," kirjutas ta.

Benjamin Glaze esitas staarisaates Nick Jonase laulu "Levels", ent ei pääsenud edasi järgmisesse vooru.