Bert tääkis Publikule, et Bert On Beats sai alguse eksperimenteerides: "Esmalt oli nii, et tegin enda lõbuks paar dubstepi lugu, prooviks või nii, siis leidsin mingeid parralleele Dubstepi ja kuduro vahel, lisasin sinna paar mürgisemat UK rave-i soundi ja mutatsioon oligi valmis."

"Suomo" loos teeb kaasa eksootilise välimusega Ghanast päris Anbuley. Ka laulu sõnad kõlavad just Anbuley emakeeles.

"Kuna Anbuley juured on Aafrikas, Ghanas siis lugu on ghana keeles ja räägib armastusest. Ma kunagi lasin tal kogu teksti ära tõlkida aga ma täpselt enam ei mäleta," räägib Bert laulu sõnumist.

Masa tegi video

"Omavahel siin naersime, et ehk on natuke liiga agressiivne vokaal afroserenaadi jaoks, kuid ma arvan, et see annab asjale jällegi omamoodi twisti."

Loole tegi video Eesti muusikavideote boss Masa. Video valmis kevadel, Tallinn Music Weeki ajal. "Lennutasin Anbuley siia ja tegime video Tallinnas linti. Mõned lõigud filmiseme minu stuudios ja mõned Kalle Veesaare fotostuudios. Mulle tundus, et kogu protsess läks suhteliselt loomulikult ja loominguliselt."

"Algul nagu ei mahtunudki pähe, et filmime Tallinnas Ghana keelset Eesti afrotechhi muusikavideot," räägib Bert, et kogu protsess oli väga põnev ja veidi uskumatugi.

VAATA VIDEOT:


Kuula Bert On Beatsi lugusid lisaks siit!