Nimelt võttis Lellepiga möödunud talvel Londonist ootamatult ühendust ligi kolm kümnendit muusikat loonud Yiannis Christofides, kes oli juhtunud nägema tema esinemist Youtube’is. Produtsendi sõnul on Lellep "väga andekas ja mitmekesine artist ning hämmastav laulja, kellel on kompositsiooni ja esituse alal palju loovust ja uuendusmeelsust."

"Pidasime Triinuga pikki arutelusid, kuidas saaksime teha vastastikku kasulikku koostööd," rääkis 27-aastase produtsendikogemusega Christofides.

Lõpuks leppisid nad kokku, et Christofides kirjutab laulu põhja, Lellep aga meloodia ja sõnad. Produtsendi nägemuses pidi laul kandma tingimata positiivset sõnumit, arvestades, et selle loomise ja salvestamise aeg jäi Euroopat haaranud koroonaviiruse pandeemia laineharjale.

Koostöö Christofidesega, keda tänavuse kevadeni seitse aastat Pariisis elanud ja tegutsenud Lellep pole päriselus silmast silma kohanud, nõudis mitme erimeelsuse ületamist. Näiteks kirjutas Lellep loole rõõmust kantud sõnad ning pani laulule pealkirjaks "Celebrate" ("Tähista"), aga produtsent lükkas selle tagasi, kuna see kõlas liiga naiivselt.

"Kui mulle öeldi, et tee positiivne, siis kirjutasin nii pidutseva laulu, kui suutsin," rääkis Lellep. "Siiski koroona ajal polnud see vast kõige kohasem: nii sündiski idee kirjutada, kuidas raskes ajas hoopis rahulikuks jääda, ükskõik mis ümberringi toimub."

Äsja avaldamisküpseks saanud lugu, mille salmid on itaaliakeelsed ja refrään inglise keeles, kannab pealkirja "Eye of Storm" ("Tormi silm"). Laulu keskne sõnum seisneb selles, et kui tahes tugevad tuuled mässavad ümberringi, leidub nende keskel ka ohutu koht – ja see asub just orkaani silmas.

Poolteist kuud tagasi salvestas Lellep oma meeskonnaga laulule ka video, kus kannab moekunstnik Gerli A. Chantelle’i kauneid kleite ning milles moedisainer ka ise kaasa lööb.

"Arvestades, kui lühikese ajaga me loo tegime, alates ideest kuni selle teostuseni, on laulu lõppvariant üllatavalt hea," ütles Christofides. "On olnud suur nauding töötada koos Triinuga."