Kõik sai alguse räppari enda ebaviisakast ja seksistlikust käitumisest õhtujuhi Katherine Ryaniga. Nimelt tegi mees naisele laval ebaviisakaid märkusi ja oli pealetükkiv ning üleolev, mis viis selleni, et publik ta välja vilistas. Ryan teenis aga kiidusõnu oma teravmeelsete vastustega sellistele ebaviisakustele, nimetades räppari ümber irooniliselt Nii Kuumaks: "Ta on nii kuum ja ma olen nii märg, et libisen siit lavalt maha."

Räppar ilmselt selliseks vastulöögiks valmis ei olnud ja kui üks fänn lava ees kommenteeris ka tema ebaviisakusi, ägestus mees, jook tema klaasist lendas ähvardavalt ning ta kukutas vihaselt mikrofoni kommenteerija ette.

Kui mees lava eest selle tagasi viskas ja teda prügimeheks nimetas, hüppas räppar lavalt maha ja oli valmis kaklusesse astuma, ent turvameeskonnal õnnestus neid siiski lahus hoida.

Räppar süüdistas fänni kõnele vahelesegamises Aasta Kangelase auhinda vastu võttes, samal ajal kui ebamugavasse olukorda pandud koomik ja õhtujuht Katherine Ryan palus, et nad selle sõneluse lõpetaks.

Vaata videost!