Briani esimene lugu oli 5miinuse "Erootikapood", mis oli olenemata erootilise hõnguga videost mehe arvates päris hea. "See on suurepärane peolugu, mis paneks kõiki käima," rääkis ta.

Nublu uusim hittlugu "Öölaps" polnud samuti erand: "See avaldas mulle nii palju muljet! Võrreldes "Mina ka" lauluga, on selles loos nii palju huvitavaid kohti ja hetki, mille tõttu ma ei suuda kuulamist ära lõpetada!"

Seejärel kuulas ta Saare naiste duo Öed hitti "Rulli, rulli, rulli", millest oli mees täielikult rabatud. "See kõlab lihtsalt nii hästi, mulle nii meeldib, kuidas on nende hääled töödeldud," seletas ta.

Viimasena mängis mees juutuberi KanadonMuhedad lugu "Pael", mis pani Brianit imestama, et kuidas saavad sõnad nii hästi rütmi minna, "nagu oleks päris"! Kui ameeriklane oskaks eesti keelt, oleks tema arvamus võib olla teistsugune...

Kusjuures, Delfi TV tuli välja selle hooaja viimase "Kruvib või ei kruvi" episoodiga, kus tuntud Eesti artistid reageerivad samuti juutuberi loole "Pael". Seda saab vaadata SIIT!

Vaata videot allpool, et teada saada, mida Brian veel eesti muusikutest arvas!