"Ühtlasi on see talvine kaja meie bändisärgisuvele ja eelmäng järgmisel aastal juba teist korda ja loodetavasti siis juba rahvusvaheliselt tähistatavale bändisärgipäevale," ütleb laada korraldaja Maarja Merivoo-Parro. "Laadal müüvad oma särke ja muud fänninänni bändid ja artistid ise. See on meie missiooni füüsiline kehastus - kui päevast päeva saavad kuulajad oma lemmikutega kokku meie eetri vahendusel, siis seekord saab kohtuda päriselt, lüüa patsi ja saada autogrammi."

Kolmas teemaring on seotud jõuludega - selle üritusega annab Raadio 2 oma panuse mõttetu tarbimise vähendamisse. Kõik jõulukingid, mis laadalt soetatakse, on praktilise väärtusega, kultuuriliselt kandvad ja toetavad head muusikat.

Laada sisu on lihtne - inimesed tulevad kohale ja müüvad, teised tulevad kohale ja ostavad. Lisaks saab seal ka Aastahiti valimiskasti oma hääle poetada ja seeläbi osaleda aasta kõige olulisema muusika edetabeli valmimisel ning kandideerida lahedatele auhindadele.

Laadale on tulemas Trad.Attack, Genka, Meisterjaan, Progress, Slippery Slope, Sibyl Vane, Elephants From Neptune, I Wear* Experiment, Frankie Animal, O.R.G.A.S.M. Lisaks seatakse üles ka Balti bändide kauba lett.