Eksklusiivse sametise häälega Katie Melua on oma bluusi ja jazzi võrratu sulamiga suutnud vallutada kogu maailma ning tema laul „Nine Million Bicycles“ sai 2000-ndate üheks omapärasemaks hittlooks. Katie Melua tõusis maailma muusikaareenil jõudsalt esile oma teise albumiga „Piece by Piece“. Oma stiiliga on Melua üks teedrajavamaid jazzi, bluusi ja popstiili sulameid.

19. ja 20. juulil Haapsalu lossihoovis toimuv Rock in Haapsalu kostitab sel korral rahvast lisaks jazzpopi staari Katie Meluaga, briti erilaadseima rokihääle James Morrisoni ja balladikuninga Chris de Burghiga. Lisaks saab näha-kuulda meie enda eredat naislauljat Lennat, äsja oma lavalendu alustanud Stefanit ja leedu poproki kuulsaimat esindajat Jurgat.

Kõik seda saab nautida käsikäes piiskopilinnusesse rajatava toidutänavaga, kus on esindatud kümnete eri maitsetega tänavakohvikud. Mõeldud on ka autota tulijatele - peale kontsertkava lõppu sõidavad bussid Haapsalust Tallinna, mille pileteid saab Piletilevis ka ette ära osta.