Tommy Cash kompab uue looga taas piire ja edastab videopildis talle omaseid unikaalseid ja žanriüleseid elemente. Tommy Cash, kelle taga seisab Tallinnast pärit Tomas Tammemets, on juba muusikakarjääri algusaastatest end loomingulistest piiridest vabana hoidnud ning peab oma töös oluliseks visuaalset väljendusvabadust ja vähemusgruppide kaasamist.

Video režissöörid on Tomas Tammemets ja Anna-Lisa Himma, viimane on ka video kunstiline juht ja stilist. Eriefektide eest vastutas Denis Strahhov (Denhov Visuals). Räppar ise värsket muusikavideot kommenteerida ei soovi, vaid sõnab, et igaüks saab sealt välja lugeda seda, mille silm kinni püüab.

Tommy Cashil on selja taga väljamüüdud Euroopa tuur. Tema aasta alguses avaldatud singlile “Pussy Money Weed” järgnes kajastus mitmetes mainekates rahvusvahelistes väljaannetes, sealhulgas Paper Magazine’is, ajakirjas Clash ja NME veebiväljaandes. Ajakiri Dazed on Tommy välja toonud “Dazed 100” listis, kus iga-aastaselt tuuakse esile uued ja andekad noored talendid erinevatest kultuuri valdkondadest.

Tommy Cashi sellesuvine ainuke kodumaine soolokontsert leiab aset 8. juunil Tallinnas, Pirita kloostri varemetes.