Laul on kirjutatud õppides Rootsis vahetusaastal laulukirjutamist ning kirjeldab tänutunnet võimaluse eest tegeleda sellega, millega hing ihkab, ja imepäraste inimestega kohtumise eest.

Laulus kuuleb viie saksofoni jõudu ning sumedat sopransaksofoni soolot, mida mängib Lauri Kadalipp. Stiililiselt on tegemist neo-souliga, mõjutusi on kuulda nii jazzist kui soulist. “All Comes Together” sõnad, muusika ja arranžeeringu on kirjutanud Tuuli Pruul, laulab Jana Kütt. Loo salvestas Merlin Kontus, miksis Roland Mällo ja masterdas Siim Mäesalu.

Laulu autor kirjeldab loo valmimist nii: “Tundsin Rootsisse elama minnes kohe, et kõik hakkas justkui voolama - head õpetajad, suurepärased sõbrad, sõbralik ühiskond, põnev keel ja toetus muusikaliseks katsetamiseks. Kõik langes paika ja planeedid joondusid - it all came together. Tahtsin selle tunde muusikasse panna - see oli minu lahkumise laul ja tänuavaldus.” Laul on avaldatud Youtube's koos videoga, millel on näha mälestusi kontsertidest ja hetkedest sõpradega Malmös, Rootsis.

“All Comes Together” on teine singel Tuuli Pruul'i tulevase albumi pealt, mille väljaandmine on plaanitud käesoleva aasta lõpus. Albumi kontseptsioon on pakkuda kuulajatele luulelis-filosoofilisi laulutekste, huvitavaid harmoniseeringuid ning mahedaid arranžeeringuid veidi ebatavalisele torusektsioonile, mis koosneb viiest saksofonist. Hetkel tegeleb Tuuli laulude arranžeerimisega ning kirjutab uusi laule.

Tuuli Pruul Spotify's.