Laul “Lendame koos” kirjutati koos Imre Sooääre ja Leelo Tunglaga. Viimane on teinud enamiku Laurise lauludele tõlkeid ja kohandeid eesti keeles. Laulu helilooja on Lauris Reiniks ise.

Muusikavideo “Lendame koos” lavastas kogenud rezisöör Aija Strazdiņa, juhtoperaator oli Ivo Skanstiņš. Videoloo kirjutas ja produtseeris Lauris Reiniks.

Muusikavideo “Lendame koos” on ainulaadne, kuna see on filmitud tihedas koostöös Läti vanglate admisnistratsiooniga, mis oli väga abivalmis ja vastutulelik. Enamik muusikavideost filmiti kahes Läti vanglas. Brasa vangla, mis suleti 4 kuud tagasi, ja Olaine vangla, mis on endiselt tegutsev ja kaasaegseim Läti vangla. See oli esimene kord ajaloos, kui keegi muusik näitas üles huvi filmida tegutsevas vanglas ka muusikavideot.

„See oli äärmiselt huvitav kogemus ja hämmastav seiklus, mida ma ei unusta kunagi. Tänu Läti vanglate administratsioonile sai võimalikuks selle loo jutustamine ja see ei jäänud pelgalt paberile ”, räägib Lauris ja lisab, et tegelikult ei räägi lugu vanglast. See puudutab inimest.

„See on nagu meeldetuletus kõigile, et te ei pea tegema kõiki võimalikke töid ja teenima kogu maailma raha. Te ei vaja seda, kui soovite elada tervislikku ja täisväärtuslikku elu. Keegi ei vaja läbipõlenud, ületöötanud ja väsinud inimest. Peate leidma enda jaoks aja, peatuma õigel hetkel või võtma pausi. Või nagu öeldakse laulus: Nii, tšau, olen juba teel! Selgust vajab minu meel ” selgitab Lauris video ja laulu ideed.