Parima raadiosaate ja klubiürituse tiitli sai samuti Kristjan Hirmo juhitav raadiosaade ning klubipidudesari Hirmo Faktor. Mis on mehe edu saladus? "Töö, töö, töö on see, mida on palju tehtud. Saladus on väga lihtne - inimestele meeldib kuulda, mis on neile tuttav."

Mis on Eestis palju saavutanud DJ unistus? "Suurim unistus minu jaoks oleks minu oma enda ööklubi, kus ma saaks mängida just sellist muusikat, nagu mulle meeldib. Muidugi, mis meeldiks ka külastajatele. Ning seal oleksid programmid, mis mulle meeldiksid."

Milline on Eesti klubipublik? "Eestis on alati olnud progressiivne publik. Ka musti lambaid satub nende sekka, kuid ma ei lase ennast sellest häirida. Nii kaua kui nad mulle ohtlikuks ei muutu, on kõik fine."

Soovilood on DJ töö lahutamatu osa: "Väga veider viis, kuidas tullakse soovilugu küsima on, kui inimene tuleb minu juurde lausega: "Ma ei tea, mis lugu see on, aga kas sa saaksid seda lasta." Vahel üritatakse lugu ette laulda ja muusikavideot kirjeldada. Inimesed, kui te tahate soovilugu, siis palun olge pealkirjast ja esitajast teadlikud!"

Mida muud huvitavat Hirmo Publikule pajastas, vaata videost!