Ühtlasi mälestati kontserdiga bändi varalahkunud liiget Revo Jõgisalu. Revo kaasa Merle Sikk andis esimese avameelse intervjuu pärast kallima kaotust.

"Klassika. Esimene aasta väga raske, teine aasta sügav depressioon. Kolmas aasta hakkad ellu tagasi tulema. Klassikaline leinamine: viha, kurbus, mis iganes siin järjest tulid. Loomulikult inimene harjub kõigega, ta saab üle ja muutub inimeseks tagasi. Ega igatsus pole kuskile kadunud. Aga aeg ikkagi lapib. Ta ei paranda, aga lapib," sõnas ta.

"Loomulikult, inimene harjub ju kõigega, eks ta saab ju lõpuks üle ja muutub inimeseks tagasi. Igatsus ei ole kuskile kadunud. Aeg ikkagi lapib, mitte ei paranda. Aga lapib haavu," ütles Merle.

"Sõprade väärtus on võtnud uue vormi. Super inimesed olid ta ümber. Ta oli rahvainimene ja see nii jäigi. Nüüd ta pärandas nad mulle," andis Merle mõista, et lahkunud kallima sõbrad ei jätnud teda.

Eriliselt meenutas ta lugu "Parim parimast": "Minu kooselu Revoga algas selle looga. “Paki oma kohver, keeldu olemast ohver siin ilmas”. Ehk et ka lõppes selle looga," ütles Merle.