Briti bänd Bastille on tagasi Eestis, et tutvuda kohalike vaatamisväärtuste ja sportimisvõimalustega ning juba täna õhtul tutvustatakse siinsetele muusikasõpradele oma uut albumit “Wild World”. Mehed saatsid eestlastele videotervituse, kus kinnitavad muuhulgas, et ootavad kannatamatult homset kontserti ning kutsuvad kõiki sellest osa saama.

Hittlugude “Pompeii”, “Of The Night”, “Good Grief” ja “Things We Lost In The Fire” poolest tuntud Bastille’i, asutas kuus aastat tagasi laulja ja laulukirjutaja Dan Smith. Algselt sooloprojektile nime valides mõtles mees oma sünnipäevale, mis on 14. juulil. Samal päeval tähistatakse Prantsuse revolutsiooni algust ehk Bastille’i vangla vallutamist. Natukese aja pärast liitus bändiga klahvimängija Kyle Simmons, kitarrist Will Farquarson ja trummar Chris Wood. Debüütplaadi andis ansambel välja iseseisvalt, kuid siis võttis tulevased hittmuusikud oma hõlma alla Virgin Records. 2013. aastal väljaantud stuudioalbum “Bad Blood” tõusis kohe Briti muusikaedetabeli esimesele kohale ning püsis tabeli esikahekümnes kaks aastat.

Bastille'i soojendajatena astuvad üles Eesti aasta parima laulu “Rooftop” autor NOËP ja Suurbritannia noor ja talendikas muusik Matt Wills.