2 Quick Start esitab loomulikult läbilõiget oma 21 aasta jooksul Eesti rahva kõrvu paitanud hittidest. Pärast suvise tihedama kontserdiperioodi lõppu on bändil plaanis sulguda stuudioseinte vahele ja salvestada uus album. "Eelmise stuudioalbumi ilmumisest on kulunud juba pea 4 aastat, paljud laulud sellelt plaadilt on raadio kaudu ja kontsertidel rahvale tuttavaks saanud, seega on aeg publikule uut materjali tutvustada" ütles bändi laulja ja laulukirjutaja Pearu Paulus.

Erikülalisena on koos 2 Quick Start'ga laval Ithaka Maria, kes oli üheks külaliseks ka pisut rohkem kui nädal tagasi lõppenud 2 Quick Start'i suvetuuril. Ithaka Maria esituses saab kindlasti kuulda nii tema suurimat hitti "Hopa'Pa.rei!" kui ka viimast singlit "Palume Lavale".

Tabasalu päeva laupäevaõhtune kontert kannab nime "Sa oled laul" (sama nime kannab pala 2 Quick Start'i 2001. aastal ilmunid albumilt "Ühega Miljoneist") ja peale 2 Quick Start'i ja Ithaka Maria
astuvad üles ka Bad Orange ning Põhja Tallinn.

Kontsert on Harku valla inimestele tasuta, teised huvilised peavad aga lunastama pileti. Ürituse koostööpartner on Tallegg.