Žüriisse kuulusid Tõnis Kahu, Valner Valme, Eda-Ines Etti, Owe Petersell, Olav Osolin, Mare Väljataga, Birgit Õigemeel, Tauno Aints, Leen Kadakas, Karel Kattai ja Raul Vaigla.

Žürii lemmikud olid Outloudz, Victoria, Getter Jaani, Ans. Andur ja Jana Kask.

Vaata fotogaleriid enne tänast otsesaadet:

Esimesena astus lavale Marilyn Jurman looga "Veel on aega" "Eks alati võib ju minna paremini. Tüdrukud tantsisid hästi," muljetas Jurman pärast oma loo esitust.

Teisena esitas oma laulu "Kes ei tantsi, on politsei" Elmayonesa. "Minu poole võib pöörduda doktor Elmayonesa nime all," viskas noormees pärast laulu esitamist nalja.

Kolmas, kes võistlustulle astus oli Victoria looga "Baby Had You". Saatejuhtidega vesteldes ilmnes, et Victoria on aastaid elanud Düsseldorfis, kus toimub ka tänavune Eurovisioon.

Neljandana esines lauluga "Be My Saturday Night" ansambel Noorkuu. Poisid rääkisid, et nende läikivad mantlid on inspireeritud võrdselt nii ajakirjast Burda kui ka Ženja Fokini saatest.

Viiendana vallutas lava saatest "Eesti otsib superstaari" tuntuks saanud Jana Kask, kes esitas loo "Don't Want Anything". Jana ütles, et see pala oli täpselt tema nägu.

Kuuendana esitas Kait Tamra laulu "Lubadus" ja ütles, et tema pala on kõiki teisi arvestades kahtlemata number üks.

Seitsmes võistleja oli Ans. Andur looga "Lapsed ja lennukid". "Mul võttis juhilubade tegemine aastaid aega. Sellest ka sellised lood," selgitas bändi laulja Madis Aesma, miks nende lugude pealkirjades on nõnda palju masinaid.

Kaheksandana nägime laval bändi Meister ja Mari. "Jaani näen igal öösel unes," rääkis Mari pärast laulu esitust. Jaan Tätte junior nõustus rääkima ka enda kõige veidrama unenäo: "Nägin unes, et teen kokaiini ja olin peokuningas."

Üheksandana astus üles kelmikas Getter Jaani "Rockefeller Street`iga". Getter pajatas, et harjutas tantsimist väga hoolikalt.

Kümnendana esines Outloudz palaga "I Wanna Meet Bob Dylan". Stig Rästa pajatas, et kui ta tõepoolest kohtuks Bob Dylaniga, küsiks ta autogrammi.

Anna oma hääl ja vaatame, kas žürii ja rahvahääletuse tulemus kattub Publiku lemmikutega!

HÄÄLETA: