"Maailmamuusika orkestris on ligi 30 muusikut Eestist Senegalini ja Brasiiliast Panamani. Nii suurt, ainult maailmamuusikale pühendunud koosseisu, pole varem Eestis kokku pandud,“ ütles orkestri eestvedaja Villu Veski. "Alustame sel nädalal orkestri proovidega, esimene avalik etteaste tuleb 8. juulil Pärnus toimuval maailmamuusikafestivalil Watergate. "Orkester alustab proovisessiooniga märtsi esimestel päevadel. Esitlusel tutvustatakse orkestri tulevikuplaane ja toimub "happening" kus Villu Veski ja cheff segavad kavas "Maailma maitsed" kokku muusikat ja kokandust."

World Music Orchestra ühendab 30 muusikut Eestist, Brasiiliast, Hispaaniast, Panamast ja Senegalist ning orkestri kunstiline juht on Villu Veski. Orkestri esimene avalik etteaste toimub 8. juulil Pärnus toimuval maailmamuusika-festivalil Watergate.

Esitlusel kuulutab festival välja ka ühe oma peaesineja. Esineja näol on tegemist eksootilise artistiga. Sulam popist ja etnost. Lääne-Aafrika muusikalistest traditsioonidest ja kaasaegsest saundipildist.