Punk-pop koosluse suurimate hittide hulka kuuluvad singlid “Your Love Is A Lie”, “Summer Paradise”, “When I’m Gone”, “Perfect“ , “I Don't Wanna Go To Bed” ja paljud teised tuntud lood. Simple Plan on alati oodatud esineja suurte festivalide pealavadel. Ühiselt on mehed lava jaganud näiteks Green Day ja Good Charlotte'iga. Bändi albumitele on omapoolse panuse andnud teiste seas näiteks Mark Hoppus (Blink-182), Bob Rock (Metallica, Bon Jovi, Mötley Crüe), Sean Paul ja USA räppar Nelly.

Simple Plan on Kanada populaarseim punk-pop kooslus, mille asutasid kunagised koolikaaslased Pierre Bouvier (vokaal), Jeff Stinco (kitarr), David Desrosiers (bass), Sebastien Lefebvre (kitarr) ja Chuck Comeau (trummid). Bänd on välja andnud viis albumit, mis on pääsenud muusikaedetabelite tippu ja saavutanud mitmel korral kuld- ja plaatinaalbumi staatusi. Bänd on müünud üle maailma ligi 10 miljonit albumit.

Simple Plan esineb Tallinnas Club Factorys 30. mail. Piletite avalik müük algab 5. märtsil, kuid ansambli tulihingelistel fännidel on juba võimalik spetsiaalset koodi kasutades pileteid soetada. Kontsert on vanusepiiranguta. Pileteid saab osta Piletilevi müügipunktides ja kodulehel