Piduliku sündmuse puhul on Metsatöll kaheks päevaks Tallinnas kutsunud oma sõbrad siit ja sealtpoolt lahte. Kahel õhtul astuvad festivali käigus lavale Finntroll (Fin), No-Big-Silence, J.M.K.E., Nevesis, Shape of Despair (Fin), Soul Thrower, Kurjam ja sünnipäevalaps Metsatöll ise. Piletid festivalile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Metsatöllu raudne mootor ja trummar Marko Atso lausus, et 14. sünnipäev on piisav põhjus, et püsti panna kahepäevane festival. "Metsatöll on ikka oma sünnipäevi pidanud juba algusest peale," lausus Atso. "Nüüd on ehk aastaid juba niipalju, et on aeg viia Metsatöllu aasta tähtsaim sündmus uuele tasemele, nende aastatega oleme ka kohanud palju muusikuist sõpru keda oma sünnipäevale külla paluda. Koos publikuga saab sellest kahtlemata unustamatu sündmus!"

Kui tahad kahel päeval kuulata kaheksat bändi ja nautida tõelist rokimelu, siis vasta sellele lihtsale küsimusele ning võida! 3x2 festivalipassi, mille loosime juba 1. märtsi lõunast!