Lühidalt sisust: Lugu käivitub hetkest kus piiblikirjastaja Jimmy (Peeter Oja) palub oma sõbralt, advokaat Billy’lt (Tõnu Kilgas) üht väikest teenet. Nimelt on Jimmyl kolm naistuttavat — Betty (Kaire Vilgats), Winnie (Pirjo Levandi) ja Flora (Kelli Uustani) — keda ta ka lahkesti rahaliselt toetab. Kuid nüüd muutuvad sõbrannad juba koormavaks ja ta palub Billyl oma suhted nende naistega lõpetada. Billy on kohe nõus (muidugi mõõduka tasu eest). Ta laseb oma assistendil Tomil (Jaak Jõekallas) kutsuda neiud suvemajja kus plaanib neile suhete lõppemisest teada anda ja mõõduka kompensatsiooni maksta.

Samal ajal otsustavad Jimmy abikaasa Sue (Marika Korolev) ja Billy abikaasa Lucille (Siiri Sisask) minna nädalalõppu veetma just eelpoolnimetatud suvemajja.

Lucille’i sugulane Nanette (Margit Saulep) on armunud Tomi, kuid enne pulmi tahaks ta siiski veidi mürtsu teha ning otsustab koos onu Jimmylt saadud $200 ja sõpradega minna veidi pidutsema. Loomulikult ei tea ta paremat kohta kui eelpoolnimetatud suvemaja, kuhu ta siis oma koduabilise Pauline-ga (Ines Aru) sõidab.

Kuid selleks, et teada saada mis suvemajas juhtuma hakkab tuleb küll teatrisse tulla.

Loosimisel saavad osaleda need, kes külastavad muusikali No, No, Nanette või Tallinna Linnahalli lehekülgi Delfi rubriigis Kuhu minna!

Olles leheküljel, avaneb piletimängu pop-up aken, kuhu tuleb loosimisel osalemiseks jätta oma nimi ja e-maili aadress. Võitjatega võetakse e-maili teel ühendust. Samuti ilmub info võitjate kohta siinsamas. Loosimised toimuvad iga päev 16.00 ning arvesse lähevad laekunud kontaktandmed eelneva 24 tunni kohta.

Täpsemad juhised sisalduvad võitjatele saadetavas e-mailis.


23. märtsi võitja on:
Urmas Niidas

22. märtsi võitja on:
Kätlin Hõbemägi

21. märtsi võitja on:
Reet Hänikene

20. märtsi võitja on:
Merike Siidoja

19. märtsi võitja on:
Rainer Kahre

Alusta mängu