Nad on esinenud kokku 2,6 miljonile inimesele, andnud 2900 showd, külastanud 31 riiki - Gregorian on vaieldamatult üks Saksamaa edukamaid artiste. Gregorian, kes on Eestis varemgi esinenud ja saanud siin erakordse vastuvõtu osaliseks, segab oma muusikas kirikliku gregoriaani laulustiili ja populaarsed hitid täiuslikuks showks. Piletid Gregoriani juubelishowle tulevad müügile 18. juunil kell 10.00

Rohkem kui kahetunnise juubeliprogrammi raames kantakse ette kõik kuulajatele tutttavad lood, muuhulgas ka "Moments Of Peace", "Nothing Else Matters", "With Or Without You" ja paljud teised. "Kõige täpsem kirjeldus Gregoriani eduloole oleks: ideaalne lugude valik koos väga võimsa lavalise produktsiooniga, mis muudab Gregoriani esinemise nauditavaks visuaalseks tervikuks," lausus Frank Peterson.

Gregoriani idee hakkas idanema kui Frank Peterson tegi koostööd geniaalse Michael Cretuga ning ilmus Enigma esimene album "MCMXC a.D.". Album, mis tollal purustas rekordeid ja tõusis esikohale lausa neljakümneühes riigis, flirtis juba toona modernsete helide ja gregoriaani laulustiiliga. Enigma edust ajendatuna liikus Peterson oma Gregoriani ideega edasi ning ilmus album "Master of Chant". Järgnevatel aastatel müüs Gregorian üle 10 miljoni albumi, plaatina staatus pälviti lausa kahekümneviies riigis. Frank Peterson on 30 aasta jooksul koostööd teinud väga paljude ja väga erinevate artistidega: Sarah Brightman, Enigma, Justin Timberlake, Andrea Bocelli, Paul Stanley (Kiss), Backstreet Boys, Alannah Myles, José Carreras, Tom Jones , Placido Domingo ja paljud teised.

Piletid Gregoriani 25. veebruari juubelishowle hinnaga alates 25 eur tulevad müügile teisipäeval 18. juunil kell 10.00 Piletilevi müügipunktides üle Eesti.