Albumi teises loos "This Ol’ World", mis ka plaadilt esimese singlina avaldati, võib kuulda eestlase Laur Joametsa võrratut kitarrikäsitlemise oskust. Muusikaajakirja Rolling Stone veebiväljaanne toob Schiffleti värskes plaadiarvustuses välja Joametsa rolli, nimetades tema osalust "kitarritulevärgiks".

Joamets ütleb Kroonikale, et tutvus Shiflettiga aastal 2014 ühel õhtusöögil: "Tal on kantrimuusika-teemaline podcast ja ta sattus juhtumisi intervjueerima mu endist leivaisa - Sturgill Simpsonit. Pärast podcasti oli õhtusöök ning Chris naljatlevalt küsis kõrvallauast, et kas ma annaks talle slide-kitarri tunde."

Sellest sai alguse tutvus, mis mehi koos edaspidigi lavale viinud: "Viimaste aastate jooksul oleme koos mänginud Austinis legendaarses Continental Clubis nime all Fuckaroos. Chris on väga intelligentne, aus, andekas ja töökas inimene. Väga suur au on temaga koos musitseerida," räägib Joamets vaid ülivõrdes Schiflettist.

"Hetkel mängin kitarri bändis nimega Drivin N Cryin, olen stuudiomuusik ning töötan sooloplaadi kallal. Mu enda projekti nimi on Bypolar Bear," räägib Joamets, et tööd muusikuna Ameerikas on palju.

Laur Joamets mängis Eestis ansamblis Dramamama ning lõi kaasa mitmetes teistest muusikaprojektides. 2014. aastal kolis ta Ameerikasse ja mängis kolm ja pool aastat Sturgill Simpsoniga. 2017. aastal lahkus ta bändist ja otsustas omal käel vabakutselise muusikuna edasi tegutseda. Paistab, et aina edukamalt!

See on pilt aastast 2014, mil Laur Schiffletiga tutvus: