Rammstein on hästi tuntud oma suurejooneliste live-lavastuste poolest, mille põhielementideks on alati viimse detailini lihvitud püro- ja tule- ning valgusefektid, mastaapsed lavakonstruktsioonid, provokatiivsed lavakostüümid ning rammsteinilik muusika.

Live Nation Baltic peapromootori Eva Palmi sõnul esineb suvel 2017 Rammstein vaid valitud riikides. “Mul on ülimalt hea meelt, et bänd, keda oleme oodanud tagasi seitse pikka aastat, naaseb maarjamaale ning seda võimsamalt kui kunagi varem. Rammstein on Eestis ülipopulaarne, seda tõestavad ka kolm väljamüüdud show'd Saku Suurhallis aastail 2001, 2004 ja 2010. Nüüd tuleb saksa ansambel Tallinnasse veelgi võimsama live-lavastusega, sest tegemist on Baltikumi esimese ning ainsa välishowga. Rammstein Lauluväljakul – seda peab nägema!”

Show keskel on aga alati Rammsteini kuus bändiliiget Till Lindemann, Flake Lorenz, Christoph Schneider, Paul Landers, Richard Z. Kruspe ja Oliver Riedel ehk see loovelement, mille ümber kõik ülejäänu pöörleb. Muusikute endi sõnul leidub inimesi, kes arvavad, et nad on tõeliselt naljakad ning inimesi, kes arvavad just vastupidi, et nad on uskumatult tõsised. “Ehk siis see kõik keskendub isiklikul arvamusel. Usun, et meid tunnustatakse justkui peeglina – ükskõik mis nägemus või ettekujutus inimestel on, see peegeldub neile otse tagasi," ütles Paul Landers.

Kahe aastakümne vältel kestnud karjääri jooksul on Rammstein tõusnud hiigelsuure rokkpüramiidi tippu, saavutades stuudioalbumite ja DVD-plaatide müügi miljonites, olles peaesinejaks suurfestivalidel ja esinedes suuremates kontsertpaikades üle maailma. Rammstein on rajanud ennast tipptasemel meelelahutajaks, kes läheneb muusikale kui kunstile – nende enda “kunstile”, mis on suurem kui maailm ise. Dramaatiline, oma mõõdult eepiline ning võimeline puudutama kõiki inimtajusid.

Iga Rammsteini kontsert on ühtmoodi tume ja sünge ning imetlusväärselt muinasjutuline –provokatiivsusega maitsestatud, ärge-proovige-seda-kodus-järgi teatraalne lavaetendus, mis on täis kõikehõlmavat bensiiniaroomi.

Kontserdil Tallinna Lauluväljakul kõlavad Rammsteini kõige suuremad hitid, sealhulgas “Du hast”, “Links 2-3-4”, “Ich will”, “Sonne”, “Mein Herz brennt” jpt. Kontsert on jälgitav lauluväljaku nõlva poolelt ehk lava ehitatakse seljaga laulukaare poole.

Piletid tulevad vabamüüki esmaspäeval, 5. detsembril kell 10.00 Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

Aasta lõpuni on seisupileti hinnaks 49 eurot.

Kontserdile on müügil nii seisupiletid kui ka piiratud mahtuvusega fännitsooni ja katusega VIP-tribüüni pääsmed.