Maryann Cotton on Taan/Ameerika hard rock artist, keda on kriitikud tänu oma teatraalsele lavashow’le tituleerinud kui “The Prince of Shock Rock”. Maryann on teinud koostööd mitmete tuntud artistidea nagu Alice Cooper ja Dick Wagner, kes on tema jaoks ka lugusid kirjutanud. Cottoni praeguse bändi koosseisu kuulub ka endine King Diamondi bassimees Hal Patino.

Maryann Cottoni värke album "Into Eternity" ilmus eelmise aasta novembris ning seda esitletaksegi 2016. aasta kevadisel tuuril. Enne tuurile minekut aga astus Cotton koos Alice Cooperi, KISSi, Aerosmithi, Chicago, Lynyrd Skynyrdi ja paljude teistega lavale veebruaris Detroitis toimunud Dick Wagneri 2. Memoriaal-üritusel.

Maryann Cotton kui ansambel on inspireeritud bändidest ja muusikutest nagu Alice Cooper, Kiss, Lou Reed ja Queen.Cottoni esimene album "Free Falling Angels" ilmus 2012. aastal plaadifirma Pure Steel Records alt. Albumi mängis sisse King Diamondi 1989-1990. aasta koosseis ning see sai suure publikumenu osaliseks.

Õhtu erikülaline Maarius Urvet & The Boston Lipstick Institute on üsna värske kiire käekirjaga rock-combo, mille ridadesse kuulub mitmeid tuntud Eesti muusikuid. Laulja Maarius Urvet on aastate jooksul astunud üles mitmetes eripalgelistes rockbändides (Revolver, Maxtraktor). Boston Lipsticki trummaritoolil on Eimel Kaljulaid, bassil Ken Einberg (Ziggy Wild) ja Meelis Paas (Number Ö). Publiku ette tuuakse lood, mis paigutuvad rockmuusika laiale skaalale ja publiku kindlasti kiirelt kaasa viivad.

Laupäeval, 16. aprillil, klubis Woodstock/Rockstar´s (Tatari 6, Tallinn) toimuvale Maryann Cottoni (USA/DK) ja Maarius Urvet & The Boston Lipstick Institute´i kontserdile avatakse uksed kell 21.00. Piletid hinnaga 7 eurot on müügil kohapeal.