Patricia Kaas on praegu käimasoleval Euroopa turneel jõudnud kontinendi idapoolsesse ossa ja annab Tallinnas reedel kontserdi. Siit sõidab ta edasi Minskisse, Kiievisse, Moskvasse ja Peterburi.

Lauljanna sündis 1966. aastal Prantsusmaal Lorraines. 1990tel Prantsuse juhtivaks naislauljaks tõusnud habras ja haldjalik Kaas suutis veel enne 25-aastaseks saamist müüa viis miljonit albumit.

Kaas kasvas üles seitsmelapselises peres. Tema prantslasest isa oli muide söekaevur ja amatöörtantsija. Sakslannast ema suur armastus meelelahutusmaailma vastu viis Patricia juba varases lapseeas laululavale. Ta esines kõikvõimalikel laatadel ning ballidel, kandes ette peamiselt Liza Minnelli, Joni Mitchelli ja Eurovisiooni lauluvõistluste repertuaari.

Kaasi läbimurre tuli 1985. aastal lauluga “Jalouse”, mille produtsent ja kaasautor oli Gerard Depardieu. Depardieu sai laulu kirjutamiseks inspiratsiooni Kaasilt, keda ta Pariisis esinemas oli näinud. “Jalouse´ga” loodud maine najal valmis lauljannal üksteise järel mitu plaati ja ega järjest suurem kuulsuski tulemata jäänud.

Uueks Vanessa Paradiseks kutsutud lauljanna esimene tõeline menulugu oli “Mademoiselle Chante Le Blues”. See ja muud populaarsed lood nagu “Les Hommes Qui Passent” pärinevad Francois Bernheimi ja Didier Barbelivieni sulest.

Ambitsioonikusest lauljannal kahtlemata puudu ei tule ja need, kes on tõmmanud paralleele tema ja Madonna vahel, saavad igast järjekordsest plaatinaplaadist oma väidetele kinnitust.