Elephants From Neptune on ettearvamatu nagu rotveiler spordikotis. Nende nelja tüübi nakatavat rifirokki on võrreldud nii Queens Of The Stone Age, Foo Fightersi kui ka teate-küll-mis-kutiga "Visa Hingest". Punt andis 2012. aasta aprillis välja oma esimese täispika albumi. Nende looming on saanud Eesti alternatiivmuusika skene lemmikuks ja pälvinud ka kriitikute poolehoiu. Tänavu võitis bänd festivali Tallinn Music Week raames välja antava Skype’s Go Change the World Awardi.

Omaldaase stiilitunnetusega The Princes on 2011. aastal ametliku alguse saanud psühhedeelset muusikat viljelev progerokk bänd, kuhu kuulub 4 andekat muusikut: Edward Krimm, Jaagup Tormis, Valdur Viiklepp ja Kaur Garšnek. Bändi julget muusikaga eksperimeteerimist on kuulda kõikides seni avaldatud lugudes. Praeguseks on välja antud 4-looline EP “Birth”, mille esiklugu “Out of the Closet” oli ka Raadio 2 nädala demo. 1. märtsil 2013 ilmus uus lugu "Money", mis on jõudnud nii tele- kui ka raadiokuulajateni.

Von Hertzen Brothers loodi 2001. aastal kolme venna – Mikko, Kie ja Jonne poolt, kellel kõigil seljataga osalus põhjanaabrite populaarsetes muusikalistes kooslustes. Muusikutest vendade looming on mõjutatud 1970. aastate värvikast rockist ja saanud inspiratsiooni sellistelt tegijatelt nagu AC/DC, Black Sabbath, Queen, U2, Jimi Hendrix, Pink Floyd ning Led Zeppelin. Von Hertzen Brothersi kontserdid on aga suurejoonelised muusikalised etendused. Siiani on bänd ilmutanud viis kauamängivat, neist viimane "Nine Lives" ilmus 18. märtsil.

Piletid Von Hertzen Brothersi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.