Mustaschi võib kirjeldada mitmel moel - toores, võluv, eemaletõukav, geniaalne. Oma otsekohese ja kompromissitu suhtumisega provotseerivad nad paljusid, kuid nende muusika austajate hulk on aga veelgi suurem. Ükskõik, mida inimesed ka ei arvaks, on Mustasch Rootsi üks kõigi aegade suurimaid hard rock bände, keda peetakse ka ülimalt heaks live-ansambliks - ebamaise energia, toore jõu ja lugude laekaga. Need, kes on Mustaschi aastate jooksul näinud ja kuulnud, nõustuvad, et vähesed hard rock bändid on rootslastega laval samal tasemel. Öeldakse, et Mustasch on bänd, kelle kontserti lihtsalt tuleb oma silmaga kogeda, vähemalt ühe korra elus.

Eelnevalt on Mustasch Eestis esinenud viiel korral – viimati Tallinna lauluväljakul Rammsteini kontserdi erikülalisena 2017. aastal, kus enda võimsa etteastega on Skandinaavia hard rocki üks eredamaid tähti leidnud endale väga palju uusi fänne.

Bändi värske album “Killing it for Life”, mis ilmus 15. novembril, viib muusikud uuele esitlustuurile, mille käigus külastatakse ka Eestit. Tallinna kontserdil kõlavad lisaks uue albumi lugudele ka ansambli vanad hitid. Mustasch esineb klubis Helitehas juba 6. veebruaril.

Piletid tulevad vabamüüki esmaspäeval, 25. novembril kell 10:00 Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.