"Töötasime värske singli kallal pikalt. Algselt oli meil plaanis, et loole tuleb naisvokaal ja teistsugune meloodia, aga saime aru, et see ei tööta. Leppisime Killinguga stuudiosessiooni kokku ja andsime kuuma. Uus vokaal sündis kõigest 10 minutiga!" räägivad Wateva liikmed Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde aasta alguses Balil alguse saanud uue singli sünnist.

Wateva on pälvinud rohkelt tähelepanu nii Eestis kui välismaal. Nende loomingut on välja andnud Armada Music, Future House Music ja NoCopyrightSound plaadifirmad ning duo on üles astutud maailma suurimal elektroonilise muusika showcase-festivalil Amsterdam Dance Event. Wateva täispikk debüütalbum ilmub sügisel maineka elektroonilise tantsumuusika plaadifirma Selected. alt.

Kuidas möödusid muusikute viimased kuud? "Oleme üritanud end stuudiosse sulgeda ja võimalikult palju tehtud saada, kuigi eks see kolm kuud sees olemist on mentaalselt väga väsitav ja keeruline on inspiratsiooni leida kui toast välja ei saa. Loodame, et suvi heastab selle mitmekordselt," tõdeb Säde paljulootvalt. Maasikas lisab, et kõigele vaatamata muusika kindlasti seisma ei jää ja tulemas on palju uut materjali. Produtsendid vihjavad, et suvel on oodata ka mõnd ülesastumist.