“Minu show Weekend Festivalil oli hullumeelne. Me jäime hiljaks ja meie esinemisaeg lühendati 30 minuti peale, aga selle 30 minuti jooksul andsime ühe parima show. Publik hullus, me pritsisime šampanjat. Pidin pooled laulud ära jätma, meil oli uus trummar, kes ei olnud varem neid laule mänginud…Ma hüppasin ringi, publik hullus. See oli ilmselt üks mu kõigi aegade lemmikshowsid!” muljetas Redfoo muusikasaatele “Weekender” antud intervjuus.

Muusika ja pidutsemine on Redfool veres- tema isa on nimelt plaadifirma Motown Records looja Berry Gordy, kes on aluse pannud paljude soulistaaride karjäärile ning kelle kodus maailmakuulsad artistid pidutsemas käisid. Nüüd korraldab Redfoo suuri pidusid enda kodus. “Nii palju ägedaid pidusid on olnud minu party rock villas. Suviti tavaliselt kord nädalas või läheme välja klubidesse ja siis toimuvad minu juures järelpeod. Ükskord oli Martin Garrix minu juures peol. Inimesed nägid teda ja kutsusid teisi ka, et Martin Garrix on siin. Mu kodu on tuntud kui peomaja,” seletas Redfoo.

Muusiku sõnul koputavad inimesed tihtipeale kell kolm öösel tema uksele, et koos pidu panna ning seetõttu koputab uksele iga kord ka politsei: “Aga nad ei kuule midagi, kuigi muusika küll mängib. Ma küsin, et milles asi. Nemad ütlevad, et nad ei tea, neile helistati. Naabrid on lihtsalt kadedad. Ma ju kutsun neid ka, aga nad ei taha tulla. Jah, naabrid on minu peale väga pahased.”

Vaata lähemalt videost! Eesti ainus popmuusikasaade "Weekender" on eetris neljapäeviti kell 23.45 TV3s.