Sel aastal kriitikute poolt ülistatud albumi üllitanud Whitesnake külastab Eestit kolmandat korda. 2004. aastal andis artist võimsa kontserdi samas kohas, Saku Suurhallis ja 90ndatel Linnahallis.

Ansambli kirju ajalugu sai alguse 1977. aastal, kui eks-Deep Purple`i laulja David Coverdale lõi koos oma uute bändikaaslastega blues-rokki harrastava Whitesnake`i.

Artisti esimesed albumid äratasid küll kriitikute tähelepanu, kuid tõusutee algas Whitesnake`i jaoks 1980te alguses. 70ndate lõpus ja 80ndate algusaastail oli Whitesnake`i Deep Purplest üle tulnud kokku juba kolm liiget: lisaks Coverdale`le ka John Lord ja Ian Paice. Loominguliste erimeelsuste ja uute väljavaadete rohkuse tõttu pole kogu bändi ajaloo vältel ansambli liikmed kauaks pidama jäänud. Nii lahkusid ka Lord ja Paice paari aasta jooksul bändist teiste ansamblite juurde.

Tõeline läbimurre tuli alles 1987. aasta albumiga „1987“. Edu tagas artisti uus rokilikum suund ning hoolikalt valitud lood, mis läksid väga hästi peale nii USAs, Euroopas kui Jaapanis.

Bändi järgmine, 1989. aastal ilmunud „Slip Of Tongue“ oli samuti väga edukas. Sealt on pärit ka ansambli üks suurimaid hitte Fool For Your Loving.

Vahepeal bändi koosseisu vahetanud Whitesnake läks taas tuurile 2002. aastal, et tähistada 25 aasta möödumist ansambli asutamisest.

Artisti uusim, aprillis ilmunud album „Good To Be Bad“, jõudis kiiresti Suurbritannia edetabelis 5. kohale ning on saanud kriitikutelt rohkelt kiidusõnu.

Kontserdi pileti hind on üle aastate odavaim — selle eesmärk on pakkuda võimalikult paljudele rokihuviliste nauditavat kontserdielamust, sest see võib jäädagi pikaks ajaks viimaseks Eestis.
Selle põhjuseks on järgmisest aastast 5-lt 18% tõusev piletikäibemaks, mis ei võimalda Eestis suuri kontserte enam korraldada.

Pileti hind algab 350 kroonist. Piletid on müügil Piletilevis ja Statoli jaamades üle Eesti.