Selleks, et Winny Puhhil oma pöörase kavaga Prantsusmaal üldse üles lubataks astuda, nõudsid ürituse korraldajad eestlastelt põhjalikku kindlustuslepingut. "Meie esinemist peeti liiga ekstreemseks ja riski, et bändiga midagi juhtub, ei soovitud võtta," rääkis Winny Puhhi kitarrist Ove Musting. Nii käiski grupp tegemas oma elu üht keerulisemat kindlustust, millest olid humoorikad kaadrid ka dokfilmis.

Et Winny Puhhi show oli omajagu ekstreemne - tuli ju meestel jalgupidi laes rippuda ja trummaritel karusselli moodi 90-kraadise nurga all keerelda - küttis lavanärvi üles ka võimalus, et miski läheb tõeliselt valesti ning keegi saab viga või minestab. Selle viimase puhuks oli bändil aga naljatamisi lahendus olemas - pangega külma vett pähe!

Apsude vältimiseks keelati meestel enne etteastet söömine ja joomine, eriti karmilt keelati ära alkoholi tarvitamine enne etteastet. Veel enne ülesastumist tuli winnikatel läbida arstlik kontroll, kus nad andsid verd ja muuhulgas kontrolliti ka, et meeste ninad korralikult läbi käiksid.

Kuigi au nii kuulsa disaineri show'st osa saada võtaks nii mõnelgi moejüngril silme eest mustaks, ei pannud winnikatest laval õnneks siiski keegi "pilti kotti" ja etendus läks nagu plaanitud. Siiski tuli rahmeldamise ja laval karglemise käigus ette ük sootamatu vigastus, kui üks bändi liige oma põlve vastu krobelist põrandat katki lõi ning teine bändikaaslaselt sõrmega näkku sai. Põlvekriimustusest oli lausa põrand veriseks saanud, aga publikust vist ei pannud bändi sõnul seda ilmslet siiski keegi tähele.