Yes andis pea kolme tunni pikkuse professionaalse ja võimsa kontserdi koos sümfooniaorkestriga.

Populaarse Briti proge-rockbändi Yes koosseisus olid laval omapärase hääleaparaadiga laulja Jon Anderson, kitarrist Steve Howe, trummar Alan White, basskitarrist Chris Squire ja klahvpillimängija Tom Brislin. Yesile lisas võimsust nendega koos esinenud sümfooniaorkester.

Ligi kolmetunnise kontserdi jooksul esitasid vanameistrid parimaid palu nende loomingust läbi aegade. Ettekandele tulid lood “Overture”, “Close To The Edge”, “Long Distance Run Around”, “Don’t Go”, “Deeper”, “Gates Of Delerium”, “Starship Trooper”, “And You And I”, “Ritual”, “Seen All Good People”, jpt. Yes esitas ka kaks lisalugu “Owner Of A Lonely Heart” ja “Roundabout”.

Lisaks bändi saatvatele sümfoonikutele esitas fantastilise kitarrisoolo Stewe Howe; kogu bänd asus üheks looks ka trummide taha ning vallutas eufoorilise Eesti publiku südamed. Lava oli dekoreeritud eriliste kõverpeeglitega, millel mängles valgus.

Yesi laulja Jon Anderson ütles peale Tallinna kontserti: “Ma olen väga õnnelik, et eestlased laulsid meiega kaasa! Saalis olev energia oli tõeliselt fantastiline! Ma olen kõigile väga tänulik meid kuulamast, sest muusika on tõeliselt suur ja võimas jõud! Ma loodan, et inimestele meeldib ka meie uus album “Magnification”. “Thank God Estonia is free!””