Jalmar Vabarna sõnul pani enam kui nädalane intensiivne stuudiosessioon Soomes ja sellele järgnenud kuu aja pikkune viimistlus Eestis ennastki imestama, kui sügavaks bänd oma kraavid kaevanud on.

„Etnokulpidega kuulajailt ammutatud energia andis meile palju ideid ja tegutsemisindu, et arhailine seto leelo saaks taaskord väärika tähelepanu ja stiilse lahenduse meie muusikas,“ kinnitas Vabarna.
 
Juuni keskel poeriiulitele jõudev CD-plaat „Lätsi sanna“ lennutab noored ja loomingut täis folkrokkpunkarid kohe ka plaadiesitlustuurile.

„Lisaks pöörasele higistamisele seto rahvarõivais pakume kuulajaile kogu oma uue lauluvaramu taustal ka vanu hitte, samuti oleme ühes kutsunud oma hääd sõbrad,“ lubab Jalmar Vabarna. Koos Zetodega astuvad kontsertidel üles Lõkõriq, Kristjan Priks, Andreas Kalkun,Aapo Ilves, Lenna Kuurmaa, Tsibihärbläseq, Aare Külama, Allan Järve, Diskreetse Mango Trio ja Trallikud.
 
Zetode kolmanda plaadi esitluskontserdid toimuvad järgmisel nädalal Tartus, Viljandis ja Tallinnas ning juuli alguses Värskas. Peo lõpetab etnodisko.