Eelmisest saatest pidi lahkuma Kärt Anton, tema asemel astus võistlustulle imekaunis ja andekas lauljanna Getter Pärle. Külaliskohtunikuks oli Saara Pius.

Vaata, mis lood tulid pühapäevases saates esitusele!

1. Madis Arro – James Brown „It’s a Man’s, Man’s World”

Mart tõi välja, et Madis sai absoluutselt kõigega hakkama. "Sa said kätte Browni tooni ja nurgelisuse ja rahutuse. Absoluutne tipp." Saara lisas, et nähtu oli tõeliselt hea. "See loo jutustamine ja see tundmine. Rääkimata tämbrist ja üldse, mida sa teed oma häälega..."

2. Eleryn Tiit – „Näkilaul”

Tanja tunnistas, et nähtud lavastus ja valgus olid eriti ägedad. "Mulle meeldis, oli huvitav. Mul ei ole midagi halba ja negatiivset öelda." Ka Mait tunnistas, et Eleryni hääl oli tähelepanuväärne. "Seal oli helisevaid, armsaid ja sooje toone."

3. Katre Sepp – Patricia Kaas „Mon mec à moi“

Saara tõi välja, et oleks tahtnud Katrel tõsisemat pilku näha, kuid muidu oli kõigega rahul. Mart leidis vastupidiselt, et etteastes oli kõike täiuslikult olemas.

4. Tanel Laidna – Baltimora „Tarzan Boy“

Tanja tunnistas, et tema loodab, et Tanel oma numbrit ikka naljaga võttis. "Venemaa kõige kuulsam strippar kannab nime Tarzan." Mait tõdes, et Tanel sai kõige paremini hakkama just häälega.

5. Marianne Leibur – Maiken „Siin või sealpool maad”

Saara avalikustas, et on aastaid oodanud, et keegi seda laulu esitada saaks. "Mina kuulsin täiesti Maikenit. Pehmed kähisevad kohad ja kitsad kõrged kohad, kõik oli olemas." Teiste kiitustega nõustus ka Mart. Marianne etteaste võttis Tanja suisa nutma.

6. Norman Salumäe – Mungo Cherry „In the Summertime“

Tanjale meenutas Norman kirjanik Puškinit. "Sa istusid, tantsisid ühe jalaga ja naersid nagu lokkis lollakas," ei suutnud Tanja naeru tagasi hoida. Ka Mait ei suutnud itsitamist tagasi hoida. "Tahaks nagu olla selles seltskonnas. See on väga optimistlik seltskond, kes ei vaata tagasi."

7. Getter Pärle – The Rolling Stones „Start Me Up“

Saara tõdes, et kuigi kähinad oli häälest veidi puudu, siis vaadata oli siiski väga tore. Mart tõi välja ülbuse, mida oleks võinud suure suuga veel rohkem väljendada. "Sinu suu oleks võinud olla tibakene rohkem lahti ja keel veidi väljas."

8. Karmo Nigula – Ursula „Tiffer“

Tanja sõnul oli Karmo number vägagi kummaline. "Tartu Ülikooli esimese kursuse tudengite pidu Rüütli tänaval." Mait tõdes, et etteaste pakkus vaheldusrikkust. "Võib kahtlustada psüühilist häiret inimesel, kes nii tantsib."