1) Karmo Nigula - Gipsy Kings “Volare”

"Saime näha, mis on Jaanus Nõgisto unenägu," ütles Karmo esitluse kohta Mart Juur, kuid ta lisas, et tegemist oli suurepärase numbriga. "Ma oma elus pigem selliseid mehi kardan," naeris žürii külaliskohtunik Evelin Võigemast.

2) Eleryn Tiit - Airi Vipulkumar Kansar “Saatuse laul”

"Oi, mulle meeldis... kõik!" ütles Võigemast, kes ütles, et Eleryn kõlas väga täpselt. Ka Mait Malmsten küsis lauljalt, et kuidas ta iga nädal suudab tämbrit nii täpselt tabada. "Ilus on vaadata ja hea on kuulata!" lisas ta. "Kui see laul kestaks kümme tundi, siis sa suudaks seda karakterit kümme tundi hoida," ütles Mart Juur.

3) Madis Arro - R.E.M. “Everybody Hurts”

Madise kurb esitlus jätkus kurva noodiga ka kohtunike arvustustes. "Ma väga ei usu showbusinessis neid maailmavalu vendi, aga sina oma siirusega panid mind jälle uskuma," ütles Sepo Seeman. "Tänases Eestis mõjus see nagu homoteerulli alla jäänud Martin Helme," ütles Mart Juur.

4) Kärt Anton - Donna Summer “Hot Stuff”

"See oli ilus näide sellest, mida tähendab Girl Power," ütles Mart Juur. "Mulle on eriti sümpaatsed valju häälega naised, tundub, et sina oled üks neist," ütles Võigemast. Ka Malmstenile meeldis Kärdi esitlus ning ütles, et tema esinemisest oli tunda sellise musta naise väge.

5) Mihkel Tikerpalu - Reket "Võit"

"Täbris oleks võinud olla rohkem mehelikust, kuid kui tuli see "Võitja..." siis oli seda tunda. Väga lugupidavalt tehtud number," ütles Võigemast. Malmsten mõtiskles selle üle, kuidas räpparid suudavad niimoodi fraase lõpetada ja sõnu pähe jätta. Sepo arvates on Reket liiga normaalne tüüp, et teda saaks üldse parodeerida.

6) Marianne Leibur - Dead or Alive "You Spin Me Round"

Malmsten ja Võigemast kiitsid Leiburit ning nendega ühtis ka Sepo. "Ma kuulan enda juttu ja mul tuleb sooja juttu suust välja, nii et midagi asjaliku sa siit ei kuule," lisas ta. "Oleks tahtnud näha hullust vell natuke rohkem. Sa tegid seda väga hea töö, aga midagi... See on nagu eluski, et sa tahad midagi kätte saada, aga saad järgmine kord," ütles Juur.

7) Norman Salumäe - Rolf Roosalu “Ingel”

Malmstenile meeldisid Normani kuulitõukaja või määrdemehe liigutused. "Sa laulsid väga kihvtilt, see ongi Rolf," lisas ta. "Ma olin pool seda lugu silmad kinni, otsisin Rolfi," ütles Sepo, kellele meeldisid ka taustatantsijatest "kuubikupead".

8) Tanel Laidna - Johnny Cash “Folsom Prison Blues”

"Kui see on põrgu, siis see on põrgu, kus ma tahan olla," ütles Sepo, kes pakkus välja, et Cash ja Eleryni Airi võiksid minna koos tuurile. "Sa said selle erakordselt ülbe Johnny Cashi karakteri kätte," ütles Mart Juur.


Vaata fotosid esinemistest:


Saatejuht Sander Rebane alustas saadet vahva paroodiaga Beastie Boysi loost "(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)”.