Kaheksa andekat osalejat, kes kõik võistlevad ihaldusväärse 10 000 eurose auhinna nimel, olid taas laval pingelises lahingus. Kaotada ei tahta keegi, sest sel korral peab igast saatest vähima punktiskoori saanud võistleja saatest lahkuma ja asemele tuleb uus võistleja.

Saate etteasted:

KÄRT ANTON – Ricky Martin “Maria”

Mart Juur tunnistab, et Kärt suutis ka temas latiino välja võluda. Tanjale jäi silma just see eneseimetlus, mida lauljanna nii ideaalselt edasi suutis anda.

KATRE SEPP – Tones and I “Dance Monkey”

"Maailm on ikka hulluks läinud," tunnistas Mait ning oli nähtust ilmselgelt jahmunud, kuid rahul. Kristjan tõdes, et kuigi tema nootidest midagi ei tea, siis Katrel õnnestus suurepäraselt vanemate inimeste tegelikku loomust näidata.

MADIS ARRO – Dima Golov „Пусть всегда будет солнце!“

"Mulle tuli meelde kadunud vanatädi," meenus Mardil etteastega lapsepõlv. Olenemata kõigest tõmbasid kohtuniku tähelepanu hoopis Madise jalad. Samaga nõustus ka Tanja, kes samuti oma lapsepõlve ära tundis. "Sa nägid välja nagu elevant portselani poes."

TANEL LAIDNA – Taylor Swift “Shake it Off”

Kristjan andis kindlad punktid tantsu eest, millega Tanel laval kõvasti vaeva nägi. "Mind võlus see sulam numbris. Kas baleriinid on toodud hõimu või on hõimlane toodud baleriinide hulka. Kahju, et otsa sai, ma oleks tahtnud näha, kuhu orgia välja viiib," pidas Mait etteastet äärmiselt huvitavaks."

MARIANNE LEIBUR – Julietet Greco “Accordeon”

"See esitus haaras kaasa," ei osanud Mart midagi kritiseerida. Temaga nõusus ka Tanja, kes tunnistas, et on alati prantsuse keelt armastanud. "Oleks tahtnud rohkem seda prantslase sensuaalsust."

ELERYN TIIT – Heart “Alone”

Mait tõdes, et nähtu meenutas talle lahkunud laulja Jörbergi prouat. "Kuidagi sa tuled igalt poolt välja, hirmus hakkab." "Selline muusika mulle juba meeldib," oli Kristjan esimest korda kõigega kohe rahul.


NORMAN SALUMÄE – Valeri Leontjev “Vernissage”

Mart tõdes, et väga tähtis on stiil, mille Norman väga hästi välja kandis. "Ma olengi päris kimbatuses. Jah, siin oli palju huumorit, aga ka palju muusikat." Tanja peab tunnistama, et tema silmis jäi natuke piirist allapoole. "Mulle väga meeldis lindikava."

KARMO NIGULA – Die Mayrhofner “Schei-wi-dei-wi-du”

Kõige ägedamalt tuli Karmol Kristjani hinnangul välja kogu õuduse nii tõsiselt esitamine. "See oli nii õudne, et kohe hea." "See naeratus on võlts. Seal mägedes toimub tont teab mis," nägi Mait laval toimunut läbi. "Ma lihtsalt hoiatan nende meeste eest, kes nii lõbusalt laulavad."