Näosaate vaatajaks olemise harjumustest rääkides sõnab Jõekalda Kroonikale, et esimestel aastatel ta väga ei jälginud, ent siis sai aru: "See on üks asi, mida tuleb vaadata, sest kui sind pole asjas sees, siis sa nagu polegi keegi. Ja kui siis istusin ja hakkasin vaatama, sain aru, et on väga äge - müts maha nende inimeste ees. Ma olen proovinud sellist asja ja mina ei oska. Ma ei oska laulda ega järgi teha kedagi. See, mis siin toimub on vinge."

Kui keegi sooviks Kristjanit parodeerida aga, siis mis oleks tema puhul need maneerid, millest haarata? "Ega ma ise ei tunne, mis maneerid need on, mida jäljendada, aga kunagi tegi Henrik Normaan mind järgi ja sain aru, et ma olen ikka veidrik. Oli kole vaatepilt, milline ma välja näen ja tundisn ennast ära - kätega tuleb palju vehkida, kehaga edasi-tagasi õõtsuda ja suust ümmargust juttu ajada." Et nagu keskmine poliitik? "Jah! Aga natuke halvem isegi."

Uuenendu formaadi kohta, kus mitte veel nii tuntud osalised, arvab Kristjan vaid head: "Vat tegelikult seda on ennegi tehtud: mitu võitjat tulnud nii, et keegi ei teadnud neist midagi - Kalle Sepp näiteks - mina ei teadnud enne teda, samamoodi võitis. See ei olegi nii oluline, et sa pead olema enne tuntud ja kuulus tegelinski, et siis on šansid suuremad. Sepo oli siin ju kogu aeg viimane-eelviimane ja pole midagi, kuigi ta on tore ja andekas. See pole mingi näitaja, et pead olema enne teada kõigile, elu on näidanud, et kui sa oled hea, siis oled hea."

Mis tunnetega mees aga laua taga kaheksat andekat osalist vaatas ja hindas? "Ma põhimõtteliselt ei käi kuskil hindamas midagi, sest nii halb on kellegi kohta midagi halvasti öelda ja eriti mu puhul, kes ma ei oska laulda ja etelda siin ja pean siis kellelegi halvasti ütlema - mis ütleja ma siis olen."

Nii need ümmargused vastused tulevadki. "Jah, aga no kellele see ümarguste vastustega kohtunik meeldib - ei kellelegi... Kohtunik jääb alati kaotajaks. Kellelegi tuleb vähem punkte anda."

Siiski avaldab ta lootust, et osalised pikka viha ei pea. kristjani suureks õnneks ei langenud Tanja kui žürii esinaise eriotsusega neljandast saatest ka keegi välja. "Loodan, et keegi neist suudab mulle ka kunagi ikka nii otsa vaadata, et käsi taskus rusikasse ei kisu ja nad andestavad," muigab Jõekalda.