“Kindlasti pole põhjus selles, et me peajagu teistest üle oleks. Nagu me kõik mäletame, siis sain alles paar saadet tagasi miinimumpunktid ja oleks peaaegu välja lennanud, kui poleks olnud Tanjat, kes lubas mul jääda,” hindas Madis oma saavutusi pigem tagasihoidlikuks.

Laulja sõnul mängib esituse edukuses olulist rolli see, millist artisti jäljendada vaja ning talle pakub erakordselt pinget justnimelt ümberkehastumise pool. “Ma ei oskagi lemmikuid välja tuua, kõik on huvitavad ja väljakutsuvad. Väga meeldis Margarita Voitest teha, aga meeldis täna ka James Brown, olen isegi tema kontserdil käinud.”

Madise pere on talle suureks toeks ning andestavad pereisale lisaks paljudele kodust puudutud tundidele ka kodused kontserdid. “Mu 4-aastasele tütrele jäävad igast etteastest mingid teatud asjad meelde. Näiteks laulis ta pikka aega kodus “Moonlight Shadow’d (Mike Oldfieldi lugu, mida Arro esitas 5. saates toim.)”,” muigas Madis.

Noormees vannub, käsi südamel, et pole kordagi mõelnud sellele, mida võidusummaga peale hakata. “See pole nii suur summa, et muudaks mu elu. Küllap ma ikka talle otstarve leiaks, aga raha pole minu põhimotivaator, vaid olen seda saadet 7 hooaega jälginud, mulle õudselt meeldib ja lootsingi siia pääseda kogemust hankima. Kui sain teada, et sain edasi, lootsin vaid, et avaneks võimalus nii umbes 3-4 saates osaleda. See eesmärk on nüüd täidetud.”