"Ma ei saa aru, mis toimub," on ta siiras hämmingus pärast neljanda saate lõppu Kroonikaga rääkides, suutmata ka ise uskuda, et Hearti lugu "Alone" talle taaskordse võidu tõi.

"Ma olen enda suhtes hästi kriitiline, et ei ole midagi piisavalt.

Tundub, et tal õnnestub kõik, mis ta ette võtab. Ise ta nii enesekindel küll pole ja sõnab, et on enda suhtes väga kriitiline. Eks tal on ehk seni ka väga vedanud loosinupuga: "Kindlasti on ka neid, kellega ma hätta jääks," tõdeb ta, et seni on tõesti ju naised olnud tema kehastatavad ja loodab, et loosinupp talle keerukaid ei vali ja edulaineharjal saab ka jätkata.

Eleryn on nelja saate järel punktitabeli liider, mis paneb meid fantaseerima, mida ta võidetud auhinnaga teeks. "See oleks kapital, mis aitaks mul minna edasi õpima välismaale. Ma pole lõplikult välja valinud. Barcelona Institute of Arts oli mõtteis, ent käisin seal ja miski ütles mulle, et ära mine sel sügisel. Ja nüüd olen hoopis siin. Ma ei tea mis saama hakkab, aga tahaks investeerida muusikasse ja enda tulevikku igatahes," on Eleryn sihikindel, et just muusika on tema tee elus.