Vyacheslav paigaldab aknaid ja rõdudele klaase. Tootja asub Lasnamäel ja samuti on sealt pärit ka suurem osa klientidest. Võtete tõttu ei ole firmal aga aega kõikide oma tellimuste täitmiseks. "See põhjustab praegu palju kahju, kulusid ja pettunuid kliente. Inimesed tahavad uusi aknaid oma kodudes või rõdudel kiirelt näha," räägib ta.

Mehe väitel mõistab ta inimesi, kes sõidavad päevas seda teed vaid kaks korda - hommikul linna ja õhtul tagasi, kaotadades sellisel moel päevast ainult 15-20 minutit, mis ei ole kõige hullem. "Aga keegi mõtle töölistele, kes sõidavad kella kaheksast hommikul kella kaheksani õhtul Lasnamäe kitsastel tänavatel pargitud autode vahel väikebussiga, mis kannab habrast klaasi."

Kui keegi räägiks konkreetselt kui palju raha filmivõtted Eestile sisse toovad ja kuhu see raha investeeritakse, oleks see juba lohutavam, räägib lugeja. "Näiteks oleks meil võimalus investeerida see haigekassasse või hankida lastehaiglatele vajalikku varustust kümneks aastaks. Raha saaks suunata muu hulgas tervishoiutöötajate, päästjate, õpetajate ja politseiametnike palgatõusuks.

Kui Lasnamäe elanikke oleks hoiatatud, et võtetest saadav raha läheks headel eesmärkidel kasutusse, ei oleks nii palju ka negatiivseid reaktsioone olnud, ja ehk oleksid elanikud isegi heameelega filmi vaadanud! Mina isiklikult, koos oma lapsega, läheksin heameelega võtetele appi. Millal iganes võimalik, omal vabal ajal ja seda isegi tasuta!"

Vyacheslav kirjutas veel, et ta jagas korduvalt oma mure ka Eesti Filmi Instituudiga. "Miks nad otsustasid, et Laagna tee ei ole elanike jaoks piisavalt oluline, et enne tee kinni panekut neilt arvamust küsida?"

Proua organiseerija on aga avalikkuse eest peidus. Maikuus andis ta ETV+'le intervjuu, kus ta ütles, et nad toovad viimaks Hollywoodi Tallinnasse. Lasnamäe elanikud ei ole aga maikuust saati Eesti Filmi Instituudi peaprodutsent Piret Tibbo-Hudginsit kätte saanud. Ta ei vasta e-kirjadele ega ka sotsiaalmeedias. Teda on igaltpoolt üritanud kätte saada ligi 150 mures Lasnamäe elanikku.

Lugeja tahab aga avaldada oma tänulikkust Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartile, kes on Lasnamäe elanike eest seisnud. "Aitäh Mihhail, meie ja meie naaber kortermaja poolt Mustakivis."

"Loodetavasti loeb kõige Eesti Filmi Instituudi peaprodutsent seda kirja. Kahjuks keeldub ta kategooriliselt Lasnamäe elanike muredele vastamast. Küsimus proua Tibbo-Hudginsile: Kuidas peaks mõrvast ja vägivallast rääkiv film Tallinna turismile ja populaarsusele kasumlik olema?", küsib Vyacheslav lõpetuseks.