Klubi Teater Kapten ja tema kaunid stjuardessid tervitasid reedel oma külastajaid Dom Party "AIR" pardal, mil koos lennati 1.klassis paradiisi! Kaunid stjuardessid hoolitsesid kogu reisi isiklikult selle eest, et kõik pardalolijad tunneksid õhtust täisväärtuslikult lõbu! Stjuardesside võluv seltskond, õhuohutust tagavad tantsusammud ja Kapteni kindlus hoidsid kõiki selgelt õigel rajal - parima peo tuulesuunal, mis viis kõik klubi Teater külastajad üheks ööks taevaavarustesse! Vastupandamatu lavashow muutsid veelgi magusamaks taevalikud üllatused Magnumilt, mis õhtu kuumuses naudingut pakkusid!

Klubi ees asuv stardirada oli läbi kogu öö ümbritsetud uudishimulikest silmapaaridest, mis püüdsid sellest taevalikust vaatest osa saada ning nii järjekord klubisse saamiseks aina kasvas. Dom Party "AIR" luksuslik lennuk mahutas sel ööl rekordiliselt palju rahvast, kes šampanja ja uskumatuna tunduva lavashow saatel hommikuni lõbusalt pidutsesid! Suurejoonelise Dom Party "AIR" First Class Flight peo galeriiga saad tutvuda siin:

Dom Party on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas! See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE muusikud, parimad showd ja kaunimad artistid ning magusaimad üllatused!! Järgmisest suurejoonelisest Dom Party peost võib osa saada juba juulis, aga juba sel reedel, 26.06 ootab kõiki klubis Teater Buddha Lounge pidu, mis enda meeleoluka lavaprogrammiga õige suvekuumuse lõpuks Eestisse müristab!