„Austasustamistseremoonial said lapsed võimaluse kohata lehma, kelle piimast Balbiino koorejäätiseid valmistatakse. Balbiino jäätisetehasesse külla tulnud lehm oli samasugune musta-valgekirju nagu võidutöö autori, kolmeaastase Pauline jäätisepakendil. Lisaks lehmaga tutvumisele said lapsed teada, kuidas piimast saadud koorest lõpuks maitsvad koorejäätised valmivad,“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

"Auhinnad andis lastele ja juhendajatele üle armastatud laulja Getter Jaani. Jäätisepeol esitleti väikeses krõbedas vahvlikoonuses Minu jäätist ning eksponeeriti kõiki ligi 7000 konkursitööd, mis edaspidi hakkavad kaunistama Balbiino jäätisemuuseumi ja jäätisetehast. Konkursi võidutöö leiab auväärse koha peagi valmivas jäätisemuuseumis, millele saab autasustamisel eksklusiivse avamise-eelse pilgu heita.

„Minu jäätise pakendit kaunistav Pauline kunstitöö on üks paljudest ilmekatest näidetest meie konkursil osalenud laste andekusest ja nutikusest. Laste leidlikkus ja looming tõestab, et kõik võivad olla pakendidisainerid – nii kolmeaastased lasteaialapsed kui ka kogenumad põhikooliõpilased,“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

„Minu jäätise“ konkursi võidutöö autor on kolmeaastane Pauline Tanis Tallinna Nurmenuku lasteaiast, keda juhendas õpetaja Reena Uusmets. Pauline tehtud pilt valiti väikeses vahvlikoonuses vanilli-koorejäätise pakendi kujunduseks ligi 7000 „Minu jäätise“ konkursile laekunud töö seast.