Jaheda publiku küttis kuumaks seelikuga mees

Nagu ka eelmises eelvoorus, astus eile lavale kuus firmabändi ja kõige julgem sai nagu ikka, kõige leigema vastuvõtu osaliseks, sest publik polnud täies koosseisus veel kohale jõudnud ja sisse elanud. Poole tunni pärast aga, kui lavale astus seelikus mees Meiren Engineeringust, tõmbas käredam muusika ja meesterahva ilu naisterahvastel küll näo naerule ja silmad särama.

Kolmas esineja Baltic Packaging System esitas tuntud rokihitte, aga pärast seda astus lavale Swedbanki punt, kes võlus eestlasi HU? populaarse hitiga ja pani oma fänniderohkele esinemisele punkti päris ehtsa meessoost Pipi Pikksukaga otse Rootsist. Üllatusmoment rahvale oli meeldiv ja soosiv, mis väljendus fännide hääletugevuse hindamises peaaegu teise vooru kõige valjema kaasaelamisega.

Kahe hiiglase duell - Swedbank ja A.Le Coq

Suurt menu saavutas ka A. Le Coqi firmabänd, kes saabus Rock Cafesse otse Tartust suure bussiga, millega saabus kohale ka suur hulk oma fänne, kes elasid kaasa meeleolukate plakatite ja pasunatega nii võimsalt, et oleks arvanud, et laval on mõni populaarsem välismaine rokibänd, mitte õllefirma kontoritöötajad.

Üritusele pani punkti Aksberg Betoo OÜ/Candymix, kes näitas ülesse tõsisemat oskust musitseerimises. Esitlus oli lihvitum ja puhtam, aga kuna enamus publikust oli pärast A. Le Coqi esinemist lahkunud, jäi asjast kahjuks veidi lahja mulje.

Bravuuritar Saagim tegutses jälle!

Kui esimeses firmabändi voorus oli õhtujuht ja BändCämpi esileedil Kethi Uibomägil ees prillid ja kaunis kellukesekleidike, siis sel õhtul oli malbe preiliimidž vahetatud seksika bikiinitšiki välimuse vastu. Lisaks Kethile aitas meeletut möllu ohjeldada ka Anu Saagim, kes pritsis teiselt korruselt rahva suunas šampanjat otse pudelist. Kus on Anu, seal on ka möllu...ja šampanjat!