Uus keskkond ootab taaskohtuma tele-ekraanilt tuttavate tegelastega, sest Lasteekraanis on kohal nii põrsas Peppa, lammas Shaun, Lotte, Buratino kui ka paljud teised laste lemmikud. Lasteekraan on koduks ka ERR-i tele- ja raadiokanalite värskele laste- ja noorteprogrammile – sel moel leiab väike vaataja kõik lastesaated ühest kohast hõlpsalt üles.

Lasteekraan üllatab oma külastajaid ka sellise sisuga, mis varem pole eestikeelsena vaatajateni jõudnud. Juba praegu saab vaid Lasteekraani lehel vaadata Muumiaklutt Dummie seiklusi ja animasarja “Riuklikud loomad”, lastekeskkonna sisu uueneb aga pidevalt.

Rikkaliku lasteprogrammi kõrval aitab Lasteekraan oma noortel sõpradel maailma avastada ja ennast arendada. Lehelt leiab mänge ja nuputamisülesandeid, koos perega on lapsed oodatud kaasa lööma erinevates võistluses. Koostöös ajakirjaga “Täheke” leiab uuest lasteportaalist alati ka head lugemist ning päeva lõpetuseks aitab uinuda “Õhtujutt”.

Uus lastekeskkond on müra- ja reklaamivaba ning kõikidele kasutajatele tasuta. Lasteekraan on esimene etapp Eesti Rahvusringhäälingu pikaajalisest strateegiast luua parimat eestikeelset sisu pakkuv VOD-keskkond. “Lasteekraan.ee täieneb iganädalaselt, esimeses faasis lausa igapäevaselt. Kavatseme väga tähelepanelikult kuulata oma kasutajat, st õpime ja areneme koos oma väikeste vaatajatega, et Lasteekraanist saaks oodatud kaaslane igas päevas ning mis väga oluline - tahame teha parandusi ja uuendusi vastavalt oma külaliste ettepanekutele,” lisab Toomas Luhats ja kutsub kõiki kasutajaid oma häid ettepanekuid ning tähelepanekuid edastama kas otse lastekeskkonnas või saatma need aadressile lasteekraan@err.ee.

Uus lastekeskkond asub aadressil SIIN.