Jõulugala pakub tänavu tihedat programmi ning kohale oodatakse rekordarv külalisi. Möödunud aastal osales Jõulugalal üle 200 ettevõtte, mille töötajate arv jäi vahemikku 4-150.

Väikeste ettevõtete jaoks on reeglina ainus võimalus jõuluõhtu läbiviimiseks broneerida lauad mõnes restoranis. Maksma läheb see palju ning programmi üldjuhul ei ole. Saku Suurhalli Jõulugala eripäraks on aga see, et õhtu programm, maitsev menüü ja meeldiv keskkond on külaliste jaoks organiseeritud – tuleb vaid kohale tulla. Rõõm on tõdeda, et eestimaalastele selline jõulupeo formaat meeldib.

Tänavusel Jõulugalal esineb raketina taevasse lennanud Kalle Sepp, kes koos Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkesteriga esitab Georg Otsa unustamatuid „Greatest Hits“ parimate lugude valikut. Lummava kavaga astuvad üles võluv Laura Põldvere ja sarmikas Koit Toome, kes on ka tänavused Eesti Laul 2017 võitjad ning Eesti esindajad Kiievis toimunud Eurovisionil.

Eesti tantsumuusika lipulaev 2 Quick Start tähistab sellel aastal on 25. sünnipäeva ning on selle tähistamiseks kokku pannud Jõulugalaks spetsiaalse erikava.

Lisaks saavad külalised osa meeleolukast Dance Factory tantsusõus ja meeleolu hoiab kogu õhtu vältel kõrgustes DJ Vaido Pannel. Kõike seda täiendab rikkalik menüü. Jõulugalat juhivad ja lõbusa meeleolu loovad armastatud näitlejad Mirtel Pohla ja Mait Malmsten. Kogu õhtu on nauditavaks tervikuks põiminud hinnatud lavastaja Ain Mäeots.