Esitlusel osalesid ning aitasid raamatut lahti mõtestada Ksenija Balta ja Gerd Kanter, samuti muusik Reket ning AS Jalajälg looja ning omanik Are Altraja ning kirjastuse Helios juht Janno Joosep. Kohal käisid teisedki sportlased, näiteks Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko.

Tänaseks 78-aastane Phil Knight on spordimaailmas legendaarne ja tema enda kirjutatud raamat Nike loomisest ja keerulistest algusaastatest on ilmunud või ilmumas paljudes keeltes üle maailma. Eestikeelsena saame raamatut lugeda vaid loetud kuud pärast selle esitlemist Ameerikas 2016. aasta aprillis.

"Phil Knighti lugu sellest, kuidas tema hullumeelsest ideest kasvas tänaseks maailma üks tuntumaid brände Nike, on nii inspireeriv, et eriti võiksid seda lugeda kõik, kellel on väikenegi mõte ise midagi teha, midagi luua," ütles Janno Joosep kirjastusest Helios. "Ta on vaeva näinud, et see lugu, mis on iseenesest juba väga huvitav ja põnev, oleks ka haaravalt kirja pandud. "Jala jälg" ei ole mitte leheküljekski igav – tegemist ei ole tavalise elu- või edulooga. Raamat on tõesti hästi kirjutatud, kaasahaarav."

Phil Knight, Nike märgi varjus olev mees, on alati jäänud salapäraseks. Nüüd jutustab ta esimest korda oma loo. Alustades elu pöördehetkest, kui ta 24-aastasena – pärast seljakotimatka ümber maailma – otsustas asuda tavatule rajale ja alustada oma äri.