Festivali ühe peakorraldaja Genka sõnul näitab Festivali populaarsust see, et iga aasta käib järjest rohkem inimesi, vaatamata sellele, mis mujal samal ajal toimub või milline on ilm. “Igal aastal pingutame, et pakkuda ka oma külalistele midagi uut, sel aastal on meil palju noori artiste, kes saavad oma esimesel EHHF aastal kohe üles aastuda pealaval”, sõnas Genka.

Lisaks noortele tegijatele, astuvad sel aastal üles ka Grand old räpparid nagu Genka ise, Tommyboy ja Cool D, kellest viimane tähistab reedel oma plaadi “Pahade planeet” 20 sünnipäeva. “ 1999 aastal välja antud plaadist möödub, sel suvel 20 aastat ning sel puhul, lisaks uuemale loomingule, kuulevad külastajad, ka selliseid hitte nagu “Vennad Voitkad”, “Mr. Minister” ja “Vegeteerivad bandiidid” sõnas Cool D.

Lisaks 40 artistile toimuvad ka tavapärased EHHF külastajatele armsaks saanud atraktsioonid nagu Open Mic - kus esimest korda lavalaudasid saavad tunda võib olla tulevased artistid, 3x 3 korvpallivõistlus ja braketantsuvõistlus. Lisaks teise päeva hea tavana annavad teisele päevale hoo sisse Comedy Estonia stand up koomikud, kus sel aastal astuvad üles Comedy Estonia stand upi mehed feat. Sander Õigus.