Uudo astus lavale koos oma uue bändiga koosseisus: Robert Vaigla (kitarr), Heikko Remmel (bass), Oliver Rõõmus (trummid) ja Joonas Mattias Sarapuu (klahvpillid). Tegemist oli Kuressaare merepäevade esitluskontserdiga, kuhu kogunes noormehe rõõmuks ohtralt nii suuri kui ka pisikesi fänne.

Vaata pilte!

Pikalt töiste tegemiste tõttu pealinnas viibinud Uudo naasis oma kodusaarele juba möödunud nädalal. Möödunud eljapäeva pärastlõunal olid "Eesti otsib superstaari" saate võitja Uudo Sepp ja kolmanda koha omanik Merilin Mälk kutsutud pidulikule vastuvõtule Kuressaare kultuurikeskusesse. Ent mida polnud, oli vastuvõtt.

Üritust korraldanud Saaremaa vallavalitsus kutsus inimesed kokku, et staarisaates osalenuid tänada Saaremaa kauni esindamise eest.

Paraku oli kell üks päeval saalis rohkem ajakirjanikke ja fotograafe kui vastuvõtul osalema pidanud inimesi. Uudo ema-isa, õde ja mõned Uudo kunagised õpetajad ootasid kõik pingsalt vastuvõtu algust.

Uudo kinnitusel oli tegemist kommunikatsiooniveaga, sest vallavalitsus oli otsustanud vastuvõtu lükata edasi 29. juunile, aga sõnumi edastamine läks kuhugi kaduma ning muusikuni info ei jõudnudki.