Forum Cinemas programmijuht Tõnis Lõhmus märkis, et lisaks sellele, et kohale tulnud Freddie fännid saavad olla esimeste õnnelike seas, kes terves maailmas suurfilmi üldse näevad, siis on see ainulaadne võimalus osa saada ka filmile eelnevast melust otseülekandena punaselt vaibalt.

„Lisaks staarideparaadile Londonis ja suurepärasele filmile on esilinastuse ette planeeritud veel ka põnev filmiviktoriin ning värskendavad tervitusjoogid,“ lausus Lõhmus. Suurõhtu joogimenüüst leiab lausa Freddie auks loodud kokteili Mercury Rising. „Kõige muu kõrval on siiski kõige olulisem ikkagi film ise, mis räägib sellest, kuidas ansambel Queen ja selle legendaarne juhtfiguur tõusis meie planeedi kõigi aegade üheks suurimaks meelelahutajaks.“

Bohemian Rhapsody“ näitab, kuidas bänd tänu oma ikooniliste laulude ja revolutsiooniline kõla meteoriidina muusikamaailma tippu tõusis, kuid nende muusikast veelgi erakordsem on Queen’i ja Freddie Mercury erakordne lugu. Kogu saavutatud edu ähvardab hävitada Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse siiski seljatada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury veab bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteasteni, tsementeerides selle käigus ansambli pärandi.

Queen ja iseäranis Mercury inspireerivad kuni tänase päevani miljoneid autsaidereid, unistajaid ja muusikasõpru üle kogu maailma ning filmis kõlavad loomulikult kõik bändi parimad ja suurimad palad.